Beschrijving

Deze tussenwoning is gelegen op een ruim perceel in een rustige woonwijk aan de rand van Nieuwkoop. Het betreft een mooie groene omgeving in een kindvriendelijke buurt. Deze tussenwoning heeft een diepe achtertuin op het Noord-oosten, maar door de grootte van deze tuin is er altijd wel een zonnige plek te vinden. Het bouwjaar van deze woning is 1978 en deze woning beschikt over een lichte woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer en een bergvliering bereikbaar via vlizotrap. 

Begane grond: 

Entree, ruime hal met garderobe, meterkast (vernieuwd met 7 groepen 2016), toiletruimte met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. 

 Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich het gezellige tuingerichte zitgedeelte met loopdeur naar de diepe ruime achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken met diverse inbouw-apparatuur met o.a. een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De moderne lichte keuken is voorzien van een licht grijs kastwerk en een kunststof aanrechtblad in houtlook. De BG is qua vloer afgewerkt met laminaat en de wandafwerking betreft granol. 

Eerste verdieping: 

Overloop met toegang tot 3 slaapkamer en de badkamer. De grootste slaapkamer, welke in gebruik is als de master-bedroom en de badkamer bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer is eenvoudig maar functioneel en voorzien van een douche, wastafel, toilet en hier is tevens de aansluiting van de wasmachine gesitueerd. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog 2 kamers. Op de overloop bevindt zich een vast kast waar de cv-ketel zit, dit betreft een Vaillant ketel (eigendom) uit 2007. Deze verdieping is ook uitgevoerd met laminaat en de wandafwerking betreft behang. 

 Vliering: 

Middels een in 2016 geplaatste vlizotrap is de berg vliering bereikbaar. 

 Tuin & parkeergelegenheid:

Via de loopdeur in de woonkamer bereikt u de achtertuin, het betreft een zeer ruime en diepe tuin, welke gelegen is op het Noord-Oosten. Door de diepte van de tuin is er altijd wel een zonnig plekje te vinden. Deze achtertuin is in 2016 geheel onder handen genomen en is grotendeels bestraat met diverse borders en links achterin bevindt zich een grote houten overkapping thans met lounge-set. Ook beschikt de achtertuin over een achterom en is er tegen de achtergevel nog een houten kast tbv van bv tuingereedschap ect. De voortuin is keurig evenals het overdekte entree en in de voortuin is ook de ruime stenen berging gesitueerd. Rondom de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid.

 Bijzonderheden: 

• Tussenwoning in kindvriendelijke wijk aan de rand van Nieuwkoop met speelweide om de hoek; 
• Gezellige woonkamer voorzien van een sfeervol balken plafond ; 
• Ruime en keurige keuken, voorzien van inbouwapparatuur; 
• BG geheel dubbel glas, de eersteverdieping is voorzien van enkel glas; 
• Buiten schilderwerk is aan een beurt toe; 
• Handmatig zonnescherm boven het keukenraam aan de voorzijde;
• Toilet (BG) en badkamer dateren uit circa 2013;
• Mechanische ventilatie is gesitueerd op de vliering;
• Meterkast met 7 groepen dateert uit 2016;
• Zeer ruime/diepe tuin welke keurig is aangelegd in 2016;
• 3 slaapkamers en bergvliering; 
• Perceeloppervlakte 150 m2 ; 
• Woonoppervlakte ca. 82 m²;
• CV-Ketel Vaillant 2007;
• Energielabel volgt later;
• Oplevering in overleg medio Mei '22 

 Gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk aan de rand van Nieuwkoop. De woning is gelegen nabij benodigde zaken als (basis)scholen, winkels, openbaar vervoer / NS-station en sportfaciliteiten. Nieuwkoop bevindt zich middenin het mooie Groene Hart en vergeet de prachtige Nieuwkoopse plassen niet. 

 Toelichtingsclausule NEN2580

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 * Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken