Passie voor wonen in stijl

Tips & tricks voor succesvolle en vlotte verkoop!

ervaring spreekt...

Met deze praktische tips van Femme Makelaars zorgen we er samen met u voor dat uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd & zo succesvol en vlot wordt verkocht.

1

U weet als geen ander wat uw huis uniek maakt, dus vertel dit aan ons ! We maken hoge resolutie foto’s en maken een pakkende tekst, zo geven we samen een goed beeld van uw woning.

2

Maak de voortuin in orde. De eerste indruk telt. Kijk kritisch naar het buiten schilderwerk. Ziet alles er nog netjes uit? Vraag uzelf ook af welke sfeer u oproept bij een koper. Besteed als het nodig is, tijd en geld aan het schilderwerk van het buitenhoutwerk.

3

Haal bij een bezichtiging uw persoonlijke spullen weg. Kopers willen zich meteen thuis voelen, dat lukt minder goed wanneer uw vakantiefoto’s aan de muur hangen of wanneer het speelgoed van uw kinderen nog rondslingert.

4

Zorg er wel voor dat het niet te onpersoonlijk wordt. Zet daarom een grote bos bloemen neer, hang een mooi schilderij boven de bank of leg een boek op de salontafel.

5

Is uw woonkamer ook uw werkruimte, of de slaapkamer tegelijk uw washok? Probeer deze functies van elkaar te scheiden, u wilt niet de indruk wekken dat u eigenlijk een kamer tekort komt.

6

Haal tijdelijk uw overgordijnen weg. Zo maakt u uw kamer groter en lichter. Met het openzetten van tussendeuren brengt u meer licht in huis.

7

Zorg dat uw huis aangenaam en fris ruikt. Laat ramen en deuren even tegenover elkaar openstaan of koop eventueel een luchtverfrisser.

8

We trachten foto’s te maken op een zonnige dag. Dat zorgt ervoor dat uw huis er warm, licht en sfeervol uitziet, zowel van buiten als van binnen.

9

Zorg dat alles er netjes uitziet. Ruim alles op en maak uw huis schoon. Let ook op de ramen en uw terras.

10

Kamers fotograferen we vanuit een van de hoeken, zo hebben kopers meteen een idee van de grootte van de ruimte.

Neem contact met ons op